Cautare

19132 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (4.33 secunde)
Cercetatorii au descoperit un mod foarte simplu prin care poti afla daca te apropii de moarte.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a gasit mai multe motive pentru convocarea unei noi sesiuni extraordinare a Parlamentului: numirea unor noi sefi ai Serviciilor secrete, constituirea unei comisii pentru analizarea disparitiei lui Hayssam si stabilirea calendarului retragerii din Irak.
Farcas) - continuare - Agentia de Informatii a Armatei Intr-un interviu, Ingo Swann istorisea un incident, petrecut in 1975 sau 1976. Era un mare test de care depindea finantarea urmatorului proiect. Asistau o serie de militari, inclusiv un general cu 2 sau 3 stele.
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat sambata intr-o conferinta de presa sustinuta la Craiova, ca peste 350 de dosare depuse de primarii din tara, prin care se solicitau fonduri europene pentru amenajarea si infiintarea de parcuri sau spatii verzi, au fost gasite intre „chichineta si WC-ul de la etajul intai al ministerului“.
Ministerul Sanatatii a trimis in aceste zile o comisie mixta formata din inspectori ai Directiilor de Sanatate Publica din Brasov, Prahova, Dambovita, Sibiu si Bucuresti pentru a demara un amplu control la taberele scolare de pe litoralul constantean. Potrivit directorului adjunct al Directiei de Sanatate Publica (DSP), dr.
Acum vreo 12-13 ani asta era apanajul presedintelui care, din doua in doua luni, iesea la TVR si ne spunea ce si cum prin tara.
Amenzi intre 3.000 si 10.000 de lei risca primariile din judet care nu au de gind sa respecte disciplina in urbanism. Cei de la Inspectoratul Judetean in Constructii (IJC) Galati au demarat o actiune de amploare la nivelul celor 60 de comune, si nu numai.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) va infiinta in marile centre comerciale birouri unde consumatorii pot depune reclamatii.
*Publicitatea inselatoare, cheia succesului hipermarketurilor Modul in care supermarketurile gasesc de cuviinta sa depoziteze marfurile lasa de dorit. In urma controalelor efectuate de inspectorii de la protectia consumatorilor, s-au descoperit mii de kilograme de alimente care nu indeplineau prevederile actelor normative in vigoare.
Categoria bloguri La categoria "bloguri", au fost gasite 48 de rezultate in cautarea efectuata pe ultimele 24 de ore, in 414 bloguri si in toate domeniile monitorizate (de la politica, finante, administratie, IT&C, vedete samd). Cele 48 de texte apar pe 30 de bloguri.
Conacele boieresti trezesc interesul celor ce doresc sa creeze o afacere profitabila in agroturism sau al investitorilor straini care vor sa isi amenajeze in aceste imobile vechi, cu stil, domenii particulare moderne.
Dezvaluiri incredibile ale unui barbat care a participat la sapaturi In anii 1940-1950, la Argedava, judetul Giurgiu, unde s-a stabilit ca a fost prima cetate de scaun a lui Burebista, inainte de a unifica toate triburile dacilor, arheologii au descoperit nu mai putin de 80 de schelete uriase, de umanoizi de 4-5 metri inaltime.
mariustuca.ro / Shakespeare, dependent de cocaina?! ... Magda Marincovici) O universitate sud-africana a analizat pipele gasite in gradina celebrului dramatug si a gasit urme de canabis si cocaina. Cu aproape 4 secole in urma, nemuritorul William Shakespeare scria pentru eternitate.
Smiley porneste in primul turneu national #Confesiune, cadou pentru toti cei care ii iubesc muzica si care l-au inspirat. Dupa succesul extraordinar de la Arenele Romane din capitala, Smiley sustine concertul #Confesiune pe scenele din toata tara. ... In gasca mare.
Pacientii care au cumparat medicamentul Pegasys in ultimele doua saptamani sa consulte de urgenta medicul curant Ministerul Sanatatii (MS) recomanda pacientilor care au cumparat medicamentul Pegasys in ultimele 14 zile sa mearga urgent la medic.
FARCAS) (Continuare) Invitata speciala a Conferintei OZN a fost Cristina Aldea, care din 1974 traieste in strainatate, fiind presedinta filialei din Koln (Germania) a ASS (Societatea de Cercetari in Arheologie, Astronautica si SETI condusa de Erich von Daniken) si membra a Centrului Ufologic National din Italia.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
Nereguli extrem de grave gasite de echipa Directiei de Sanatate Publica trimisa sa investigheze clinica unde a fost tratat artistul Petrica Mitu Stoian. Printre altele, personalul medical de acolo interna pacientii desi nu avea acest drept, pentru ca vorbim de o clinica ce avea autorizatie doar pentru sistem ambulatoriu.
Cadavrele a 44 de civili au fost gasite in daramaturile unei cladiri din Izium, bombardate de Rusia in martie, a declarat un oficial ucrainean. Pe de alta parte, cel putin 100 de civili sunt inca blocati in interiorul combinatului siderurgic Azovstal, bombardat in continuare de rusi.
google-analytics.com